October 29, 2009

MINI ME salwa oleh JiJi blog 'Triple Colour Life'


 mini ME

Setelah berhari-hari sibuk, akhirnya dapat juga aku memasukkan entry yang baru. 





Seronok sangat sebab aku dah dapat  mini me
yang memang cute hasil sentuhan JiJi. 






Jika nak keterangan lanjut tentang MINI ME ni silalah jelajah blog Triple Colour Life.




Nak lihat ke MINI me aku? 
SURPRISE!!!

mini ME salwa :
MINI ME



wawa
Halloween text

8 comments:

  1. hak hak hak cute :P owh tu mcm eh! terasa nak suruh dia buat la..

    ReplyDelete
  2. Gorgon from pluto planetOctober 29, 2009 at 8:14 PM

    Mini Me awak ni sangat cantik, seperti tuannya. Pandai sungguh JiJi membuat mini me untuk awak...

    ReplyDelete
  3. @Boneka tak sakit
    trylah jelajah blog JiJi... tak menyesal punya.

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  5. Mcm mane die buat tu kak wa..request mcm tu jerk ke..hehehehe..nway, mmg cute sgt mini me tu..=D

    ReplyDelete
  6. very nice mini me..jeles r dah ade watak katun sendrik..hmm..later will jelajah2 blog Jiji itew..

    ReplyDelete
  7. pi kat web JiJi yang akak dah buat linknya dgn entry akak. memang akak minta JiJi buat ikut design yang akak nak.

    ReplyDelete
  8. @Ummi Hanie
    nanti jelajahlah blog JiJi dan minta dia buatkan untuk Ummie Hanie ye.

    ReplyDelete