July 19, 2010

Sedihnya!





Sedihnya hatiKU sekarang ni.


MyEm0.Com



Mana taknya, sekarang ni aku teramat penat sangat sebab terpaksa membina semula blog kesayangKU ini. Blog "selagi IDEA mencurah" telah pun di HACK oleh seseorang yang aku sendiri pun tak tahu. Habis semua sidebar blog ni hilang...

MyEm0.Com



Nak marah pun tak tahu kepada siapa nak ku tujukan. Hanya perkataan SABAR sahaja yang boleh ku ucapkan. Mungkin ada hikmah di sebalik semua yang berlaku..

MyEm0.Com
Apapun aku masih berterima kasih kepada gerangan yang membuat angkara ini kerana semua post entry blog ini masih ada.


Sehingga hari ini aku masih lagi dalam proses membaiki blog ini. Diharap masih ada lagi rakan-rakan yang sudi menjelajah blog "selagi IDEA mencurah" seadanya ini..

MyEm0.Com



Terima Kasih ku ucapkan.

MyEm0.Com


Coretan oleh :
MINI ME

13 comments:

  1. alahai ciannye...kalu eli pun sedih gak kak..nk re-build ni byk keje gak tu..

    ReplyDelete
  2. @e.l.i.z.@
    terima kasihlah eli sebab faham dengan masalah yang menimpa akak ni.

    ReplyDelete
  3. alahai..kesiannya...tkpe..slowly ya..;)

    ReplyDelete
  4. sweetnya dia punya blog, jeles btl kita, buat simple² aje kak. just nice looking ok la tu...

    ReplyDelete
  5. sabar no kak ina...bley wat lagik cun punya.hehe

    ReplyDelete
  6. @ch@
    thankslah ch@ sbb puji blog akak ni. blog ch@ pun ape kurangnya...

    ReplyDelete
  7. @wuzz_in
    thanks Wazah. akak pun tengah pelan2 bangunkan semula blog ni.

    ReplyDelete
  8. blog adik sentiasa sweet bagi akak....terus berusaha untuk menjadi yang terbaik...

    ReplyDelete
  9. eh, layout baru ni pun memikat hati ni. cantek!!suka tengok tau.

    byk2 bersabar ya!

    ReplyDelete
  10. @izakhairi
    thanks cikgu Iza. dari kecil hingga dewasa saya sentiasa ingin belajar walaupun kini telah bergelar seorang guru. semua blogger adalah guru teknologi kepada saya.

    ReplyDelete
  11. @Nia
    tima kacih Nia kerana suka dengan design template baru akak ni.

    akak buat setakat mana yang akak mampu saje.
    tak sangka ramai rakan2 blog yang puji.

    template blog Nia juga apa kurangnya. akak suka sangat!

    ReplyDelete